ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ &
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η δραστηριότητά μας στον τομέα της φιλοξενίας ξεκίνησε στη Μύκονο και συνεχίζεται με τη δημιουργία μιας σειράς ξενοδοχείων διαφόρων τύπων και σε άλλες περιοχές. Στόχος του Ομίλου είναι να παρέχονται εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας στα ξενοδοχεία που είναι υπό την πλήρη διαχείριση του και η διασφάλιση της καλύτερης απόδοσης του επενδυμένου κεφαλαίου στα ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί σε τρίτους.

Livin Mykonos Boutique Hotel

Η πρώτη μας επένδυση στον τομέα της φιλοξενίας ξεκίνησε στη Μύκονο δημιουργώντας ένα boutique hotel μοναδικής αισθητικής. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά στη χώρα της Μυκόνου διατηρώντας αυθεντικά στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 26 δωμάτια διαφόρων τύπων, πισίνα, εστιατόριο-μπαρ και χώρους στάθμευσης και είναι μισθωμένο στην Hotelbrain.

My Mykonos Boutique Hotel

Το νέο μας δημιούργημα στη Μύκονο είναι ένα ακόμη boutique hotel κτισμένο σε μια ωραία και ήσυχη τοποθεσία, μόλις ένα βήμα μακριά από τη χώρα του νησιού. Έχει μια διακριτική πολυτέλεια που ταιριάζει απόλυτα με τον αυθεντικό μυκονιάτικο κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Διαθέτει συνολικά 48 δωμάτια και pool suites, πισίνα, εστιατόριο-μπαρ και χώρους στάθμευσης και είναι μισθωμένο στην Hotelbrain.

Azur Boutique Hotel

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον τομέα της φιλοξενίας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αυτή τη φορά, στην κοσμοπολίτικη Βουλιαγμένη. Το νέο μας απόκτημα είναι ένα πολυτελές 4* boutique hotel υψηλής αισθητικής και διακριτικής κομψότητας με συνολικά 44 δωμάτια και pool suites, εστιατόριο-μπαρ και πισίνα.  Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενώ απέχει μόλις 200μ. από τις παραλίες. Η πλήρης διαχείριση του ξενοδοχείου γίνεται από τον Όμιλο (Arvanitakis Group).

Azur Suites Glyfada

Η επιτυχημένη μας δραστηριοποίηση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα συνεχίζεται με τη δημιουργία ενός σύγχρονου appartment hotel στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε τύπο διαμονής. Διαθέτει 32 εξαιρετικής αισθητικής suites με κουζίνα.  Το aparthotel είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τo κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακριά. Η πλήρης διαχείριση του appartment hotel γίνεται από τον Όμιλο (Arvanitakis Group).