ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ
ΑΚΙΝΗΤΑ

Επενδύουμε σε ακίνητα υψηλών προδιαγραφών σε πολλές χώρες. Στόχος μας και μέσω της ενεργής διαχείρισης των ακινήτων, είναι η δημιουργία υπεραξίας. Τα έμπειρα στελέχη μας και δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 4 χώρες αναζητούν συνεχώς επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα κάθε είδους.

MyMall Mykonos

Σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Μυκόνου, μόλις 3 λεπτά από τη χώρα, δημιουργήσαμε ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα καλύπτοντας ένα κενό που υπήρχε στο μυκονιάτικο χάρτη.                        Τα καταστήματα και γραφεία εκτείνονται σε τρία ανεξάρτητα κτίρια με κυρίαρχo το υδάτινο στοιχείο, τις λιτές γραμμές και τα σύγχρονα υλικά που κοσμούν τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό. Σε αυτό υπάρχουν άνετοι χώροι στάθμευσης και η πρόσβαση είναι άμεση από όλα τα δημοφιλή σημεία του νησιού.

Hotel Phillipi Χώρα Μυκόνου

Ανάπτυξη μιας μικτής χρήσης, εμπορικής ιδιοκτησίας πολλαπλών χρήσεων με επίκεντρο το πρώην διάσημο ξενοδοχείο Phillipi που φιλοξενεί τώρα τη διάσημη μπουτίκ κοσμημάτων Gofas, το εστιατόριο Ceresio 7 από τους διάσημους σχεδιαστές Dsquared2 και το ξενοδοχείο Mykonos Gem

Κτήριο Γραφείων Γλυφάδα

Τα επενδυτικά ακίνητα της Arvanitakis Group αναπτύχθηκαν περαιτέρω με την κατασκευή υπερσύγχρονων πολυτελών χώρων γραφείων προς ενοικίαση. Η ανακαίνιση του κτιρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της γλυφάδας στο πιο εμπορικό και επιχειρηματικό της τμήμα. Πρόκειται για πρότυπο κτίριο με άμεση πρόσβαση σε όλες τις συγκοινωνίες της Γλυφάδας και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς.