ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Μέσω διεθνώς εδραιωμένου δικτύου ανεύρεσης επενδυτικών ευκαιριών, τα στελέχη μας κρίνουν οποιασδήποτε μορφής επένδυση. Επενδύουμε ακόμη και σε συνθήκες μακροοικονομικής αστάθειας σε τομείς που παρουσιάζουν μοναδικές και αναξιοποίητες δυνατότητες.

CityRealty.GR Real Estate Services

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανεύρεση και άμεση προώθηση πολυτελών ακινήτων κυρίως σε περιοχές υψηλής εμπορικότητας.  Αποτελείται από ομάδα έμπειρων συμβούλων, μηχανικών και μεσιτών που διαθέτουν άριστη γνώση των κατά τόπους αγορών ακινήτων. Έχει καταφέρει να διαπραγματεύεται μεγάλης εμπορικότητας ακίνητα για λογαριασμό σημαντικών πελατών της. Η εταιρεία έχει παραρτήματα σε Αθήνα, Βηρυτό και Βελιγράδι.

Logistic Services Belgrade

Επενδύοντας στη κατασκευή ενός άρτια εξοπλισμένου αποθηκευτικού χώρου 1.200 τ.μ. στο Βελιγράδι, ο Όμιλος εισχώρησε δυναμικά στην αγορά των υπηρεσιών logistics. Στο χώρο προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες logistics με τον πλέον σύγχρονο και πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο.

Construction Services Belgrade

Η εταιρεία διαγράφει επιτυχημένη και ανοδική πορεία στη Σερβία θεμελιώνοντας την αξιοπιστία της στον χώρο των τεχνικών έργων. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Διακρίνεται για την υπευθυνότητα των στελεχών της και την άψογη εκτέλεση όλων των έργων που αναλαμβάνει. Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες είναι εδραιωμένη με τη πάροδο των ετών.

Arvan Hotels Constructions

Η Arvan Hotels Constructions με 20ετή τεχνική εμπειρία σε περισσότερα από 140 ολοκληρωμένα έργα, έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία για την επιτυχή υλοποίηση κάθε απαιτητικού έργου. Τα ικανά στελέχη και συνεργάτες της έχουν την ικανότητα να ολοκληρώσουν μέσα σε στενά χρονοδιαγράμματα κάθε απαιτητικό τεχνικό έργο υψηλής ποιότητας .