Ο Όμιλος (Arvanitakis Group) αναπτύσσεται επενδύοντας σε ακίνητα διαφόρων τύπων. Εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη ξενοδοχείων και εμπορικών ακινήτων.

Δεσμευόμαστε ώστε οι επενδύσεις μας να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των επισκεπτών, των εργαζομένων, των επενδυτών και των συνεργατών μας στην κοινωνία.

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε αξία συμβάλλοντας στη βελτίωση του περιβάλλοντος συνολικά.

Portfolio

Livin Mykonos Boutique Hotel

Η πρώτη μας επένδυση στον τομέα της φιλοξενίας ξεκίνησε στη Μύκονο δημιουργώντας ένα boutique hotel μοναδικής αισθητικής. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση κοντά στη χώρα της Μυκόνου διατηρώντας αυθεντικά στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 26 δωμάτια διαφόρων τύπων, πισίνα, εστιατόριο-μπαρ και χώρους στάθμευσης και είναι μισθωμένο στην Hotelbrain.

My Mykonos Boutique Hotel

Το νέο μας δημιούργημα στη Μύκονο είναι ένα ακόμη boutique hotel κτισμένο σε μια ωραία και ήσυχη τοποθεσία, μόλις ένα βήμα μακριά από τη χώρα του νησιού. Έχει μια διακριτική πολυτέλεια που ταιριάζει απόλυτα με τον αυθεντικό μυκονιάτικο κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Διαθέτει συνολικά 48 δωμάτια και pool suites, πισίνα, εστιατόριο-μπαρ και χώρους στάθμευσης και είναι μισθωμένο στην Hotelbrain.

Azur Boutique Hotel

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον τομέα της φιλοξενίας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αυτή τη φορά, στην κοσμοπολίτικη Βουλιαγμένη. Το νέο μας απόκτημα είναι ένα πολυτελές 4* boutique hotel υψηλής αισθητικής και διακριτικής κομψότητας με συνολικά 44 δωμάτια και pool suites, εστιατόριο-μπαρ και πισίνα.  Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενώ απέχει μόλις 200μ. από τις παραλίες. Η πλήρης διαχείριση του ξενοδοχείου γίνεται από τον Όμιλο (Arvanitakis Group).

Azur Suites Glyfada

Η επιτυχημένη μας δραστηριοποίηση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα συνεχίζεται με τη δημιουργία ενός σύγχρονου appartment hotel στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε τύπο διαμονής. Διαθέτει 32 εξαιρετικής αισθητικής suites με κουζίνα.  Το aparthotel είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τo κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακριά. Η πλήρης διαχείριση του appartment hotel γίνεται από τον Όμιλο (Arvanitakis Group).

MyMall Mykonos

Σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Μυκόνου, μόλις 3 λεπτά από τη χώρα, δημιουργήσαμε ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα καλύπτοντας ένα κενό που υπήρχε στο μυκονιάτικο χάρτη. Τα καταστήματα και γραφεία εκτείνονται σε τρία ανεξάρτητα κτίρια με κυρίαρχo το υδάτινο στοιχείο, τις λιτές γραμμές και τα σύγχρονα υλικά που κοσμούν τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό. Σε αυτό υπάρχουν άνετοι χώροι στάθμευσης και η πρόσβαση είναι άμεση από όλα τα δημοφιλή σημεία του νησιού.

Arvanitakis Hotels Constructions

Η Arvan Hotels Constructions  με 20ετή τεχνική εμπειρία σε περισσότερα από 140 ολοκληρωμένα έργα, έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία για την επιτυχή υλοποίηση κάθε απαιτητικού έργου. Τα ικανά στελέχη και συνεργάτες της έχουν την ικανότητα να ολοκληρώσουν μέσα σε στενά χρονοδιαγράμματα κάθε απαιτητικό τεχνικό έργο υψηλής ποιότητας .

AS Resort Mykonos

Επένδυση και ανάπτυξη πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων επιφάνειας 3.500 τ.μ. στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, μόλις 100 μέτρα από τη παραλία.

Hotel Phillipi Χώρα Μυκόνου

Ανάπτυξη μιας μικτής χρήσης, εμπορικής ιδιοκτησίας πολλαπλών χρήσεων με επίκεντρο το πρώην διάσημο ξενοδοχείο Phillipi που φιλοξενεί τώρα τη διάσημη μπουτίκ κοσμημάτων Gofas, το εστιατόριο Ceresio 7 από τους διάσημους σχεδιαστές Dsquared2 και το ξενοδοχείο Mykonos Gem.